MD Solution AB

Om oss

MD Solution är ett företag som utmärker sig genom sin gedigna erfarenhet inom den professionella cateringsektorn, med mer än 30 års verksamhet bakom sig.

MD Solution is a company that stands out for its solid experience in the professional catering sector, with more than 30 years of activity behind it.

MD Solution är ett företag som utmärker sig genom sin gedigna erfarenhet inom sektorn för professionell restaurangverksamhet. Vårt fokus ligger på hanteringen av professionella kök, restaurangutrustning och restaurangmaskiner, områden där vi är specialiserade och har djupgående kunskap.

Vårt team består av 16 högkvalificerade yrkesmän med omfattande och mångårig erfarenhet inom branschen. Vi åtar oss att tillhandahålla våra kunder en högkvalitativ service och att upprätthålla vårt rykte om pålitlighet och professionalism. Våra kunders tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi arbetar ständigt med att förbättra våra produkter och tjänster.

Vår ständiga strävan efter innovativa lösningar gör att vi kan hålla jämna steg med de senaste trenderna på marknaden. Vi är medvetna om betydelsen av att erbjuda lösningar som tillgodoser våra kunders behov, och därför åtar vi oss att studera och utveckla produkter och tjänster som blir allt effektivare och mer effektiva.

Sammanfattningsvis är MD Solution det idealiska valet för alla som söker en pålitlig partner inom sektorn för professionell restaurangverksamhet, tack vare vår erfarenhet, vår kompetens och vår ständiga strävan efter innovativa lösningar.

Marco Cocuzza

VD, GRUNDARE, ADMINISTRATION

Daniel Roos

Grundare, service / kyltekniker,team leader

Marcus Bergstedt

Koordinator / kam säljare

Anna Altersberg

Ekonomi / administration

Philip Tezelson

Delägare / service / kyltekniker

Carola Tezelson

Kundsupport / koordinator

Max Ottosson

Servicetekniker

Ahmad Faddah

Service / diskmaskiner

Johan Bergstedt

Servicetekniker

Jonas Sjöström

Servicetekniker

Rachid El Gadmioui

Servicetekniker

Wojciech Dudzik

Servicetekniker

Mustapha Naim

Servicetekniker

Francesco Vasile

Lager / logistik

Hayssam Danaz

Kyltekniker

Vilizar Valchanov

Servicetekniker