Vårt team

Kunder inom restaurangbranschen anlitar MD Solution AB. Vi erbjuder vår erfarenhet och expertis för att hjälpa dig att bättre hantera installation, underhåll och reparation av din stoköksutrustning.
Vi eftersträvar stabilitet i våra relationer. Genom god ekonomi och starkt fokus på kvalitativ utveckling lägger vi grunden för långsiktighet och stabilitet.

Marco Cocuzza

GRUNDARE, KOORDINATOR, SERVICETEKNIKER

Min resa inom storköksbranschen började i Italien 1985 där jag är uppväxt och fick min tekniska utbildning. Under min första anställning i Italien fick jag en unik chans att tillverka specialanpassad rostfri storköksinredning och storköksmaskiner till kryssningsfartyg och militära fartyg. Sedan 1988 har jag varit verksam i Stockholm med service av storköksmaskiner och nyckelfärdiga projekt.
Min känsla och passion för matlagning och det Svensk/ Italienska köket ger mig tillsammans med fotboll ett avkopplande fritidsintresse.

Daniel Roos

GRUNDARE, SERVICE/ KYLTEKNIKER,
TEAM LEADER

Jag är ansvarig för serviceverksamheten och har arbetat med storköksservice i mer än 20 år. Jag är utbildad elektriker med behörighet för vår verksamhet, certifierad kyltekniker, kontinuerligt utbildad med fortlöpande tekniska kurser som avser de flesta i marknaden förekommande maskiner.
Jag känner mig säker och trygg i mitt yrke.

Mitt mål är att våra kunder skall känna fullt förtroende och trygghet i den service jag utför.
Min styrka ligger i min långa yrkeserfarenhet som gör att jag gillar nya ”svåra” utmaningar… de blir aldrig för svåra att lösa!

Anna Altersberg

EKONOMI/ADMINISTRATION

Jag är utbildad ekonomiassistent, och har under många år jobbat som co-ordinator/administratör och älskar verkligen den rollen. Att effektivisera, strukturera och planera är mina starka sidor, både i arbetslivet såväl som på hemmaplan. Att ha många bollar i luften är något jag drivs av.

Jag är gift med Daniel som jag har två underbara barn tillsammans med. Vi bor ute på landet strax utanför Uppsala där vår passion just nu är att köra Enduro.

Philip Tezelson

SERVICE/ KYLTEKNIKER

Jag är en glad och tillmötesgående tekniker som arbetat i storköksbranschen i flera år.

Jag har en stor kompetens och är certifierad inom kylteknik och har även deltagit i flertal utbildningskurser hos leverantörer av storköksmaskiner. Min strävan är att lösa kundens maskinproblem på bästa sätt och jag brinner för mitt yrke.

Luca Neri

IT-SYSTEMUTVECKLARE

lucaLuca har en lång erfarenhet inom IT och besöksnäringen som har sitt ursprung i Italien, där han kommer ifrån och har arbetat sedan som tonåring, och vidare ifrån restaurangbranschen som krögare.

Arbetar med IT-projekt och systemutveckling från mitten av 90-talet, då han började besöka Sverige. Har nyligen studerat om livsmedelssäkerhet, hälsoskydd och HACCP på SU. Luca har följt MD:s webbtjänst, numera KMAPP, sedan det första utkastet. På fritids gäller det tennis, matlagning och spelar piano.

Marcus Bergstedt

SERVICETEKNIKER/ KYLTEKNIKER

marcusVår yngsta tekniker men full laddad med energi och kunskaper inom storkök som han tagit med sig från tidigare arbeten. Marcus är utbildad och certifierad kyltekniker och går fortlöpande utbildningar på storköksmaskiner. 

Hans fritidsintresse att ”mecka” med bilar kommer även väl till pass när det gäller att serva dem mekaniska delarna i våra maskiner.

Rachid El Gadmioui

SERVICE

Min väg till storköksbranschen gick genom en storköksteknik utbildning. Jag är utbildad inom energiområdet -vvs/kylteknik samt fastighetsteknik/serviceteknik.

Jag började mitt första jobb som diskare, sedan som vaktmästare, rörmokare, ventilationsmontör, fastighetsskötare för att slutligen landa som servicetekniker vilket jag trivs bra med.

Ahmad Faddah

SERVICE/ DISKMASKINER

Storköksbranschen är ett branchen jag växte upp i! Tillverkningen av  storköksutrustning var i grunden min fars hantverk och han lärde den till mina bröder som vidarebefordrade denna upplevelse till mig i sin tur.

Jag älskar mitt hantverk och kundens känsla av lycka överförs till mig varje gång jag hjälper en kund att fixa sin maskin. Min passion drev mig att tog många utbildningar på många internationella varumärken inom mitt arbetsområde och det drivit mig fortfarande för mer. Mitt hantverk utvecklas ständigt och jag försöker följa denna utveckling på alla sätt.

Mitt mål är att tillhandahålla högkvalitativ service tjänar mig kundernas respekt inför mina chefer på jobbet så att jag kan bygga upp förtroende och anseende på en solid grund.

Jonas Sjöström

SERVICE

Max Ottosson

SERVICE

 

 

 

 

Johan Bergstedt

SERVICE / LOGISTIK

Storköksservice, konsult, försäljning